Профорієнтаційна зустріч зі вступниками спеціальностей 013 Прикладна математика та 121 Інженерія програмного забезпечення

18 травня в Івано-Франківському фаховому коледжі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відбулася тематична зустріч зі вступниками спеціальностей «Прикладна математика» та «Інженерія програмного забезпечення».

В рамках заходу запрошений гість — проєктний менеджер компанії Soft Serve Тетяна Родчин розповіла абітурієнтам про світ ІТ: тренди, челенджі та можливості. Активні абітурієнти отримали подарунки від нашого спікера за цікаві запитання!

Зустріч модерувала спеціаліст з профорієнтаційної роботи коледжу – Ірина Скавінська. Також до модерування долучилися студенти спеціальності «Прикладна математика», що презентували свої проєкти:

  • Ірина Опар – «Розробка вебсайту з використанням сучасних технологій та нейромереж на тему «Пухнасті тварини»;
  • Вероніка Храбатин – «Розробка автономного “Smart Rele” на базі ESP8266, з керуванням через WEB браузер;
  • Юлія Опар та Денис Попʼюк – «Розробка вебплатформи для публікації творчих робіт з використанням сучасних інформаційних технологій»;
  • Тарас Боденко – “Шифрування тексту на мові Pascal”;
  • Роман Озірський – «Розробка хмарного середовища засобами С#, asp.net core + react”;
  • Віталій Петелюк та Ярина Романюк – «Розробка месенджера засобами Node JS”.

Майбутні вступники мали можливість познайомитися з педагогічним колективом та  отримати консультацію щодо усіх деталей вступу від завідувача відділення Оксани Сидорук, голови циклової комісії професійної та практичної підготовки спеціальності «Прикладна математика» Дмитра Солонця та голови циклової комісії професійної та практичної підготовки спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» Тараса Бедрія.

Зустріч завершилася жвавою дискусією, де всі охочі могли отримати відповіді на свої запитання. Ми з нетерпінням чекаємо на наших майбутніх студентів у липні й готові запропонувати їм не лише якісну освіту, але й всебічну підтримку та наставництво в досягненні їхніх життєвих цілей та мрій!